WELKOM,
FASHION LOVER

Say what? 


GARDEROBE UPDATE
Bij Nadine hoorde ik wat ik vaak hoor; behoefte aan een andere stijl en te weinig inspiratie en eigen creativiteit! Helemaal niet gek! Dus gingen we aan de slag met een paar moodboards en liet ik Nadine aangeven wat haar aanspreekt. Met die looks in gedachten zijn we haar kledingkast gaan bekijken. We maakten keuzes in wat mocht blijven en wat weg kon. Vervolgens hebben we samen sets gemaakt met de kleding die overbleef. Nieuwe sets én veel inzichten en inspiratie! Binnenkort gaan we samen shoppen om de garderobe uit te breiden!


"Bij het ontdekken van Style, by Kim Brouns dacht ik meteen: 'Dit is iets voor mij!' Ik zou eigenlijk een hele nieuwe garderobe willen maar ik heb een hekel aan winkelen. Ik weet de juiste combinaties niet te maken en ben eigenlijk te zuinig om geld aan mezelf te spenderen. Ook zou ik graag een andere stijl willen ontdekken die bij me past. Samen door mijn kledingkast, setjes maken en passen, style- en shoppingtips en zelfs een boodschappenlijstje. Alles kwam aan bod. Het was een gezellige, leerzame middag die me een hoop nieuwe creaties heeft opgeleverd!" Nadine Landman - Ruijters 


BERBA FOTOSHOOT
Voor een fashionshoot van het Nederlandse tassenmerk Berba  verzorgde ik de styling. Sophisticated & feminine. Het gros van de kleding kwam uit mijn eigen garderobe en paste perfect bij de setting. De fotoshoot vond plaats in het prachtige Mondo Verde. De botanische tuinen lieten de tassen en kleding prachtig tot hun recht komen. De fotografie werd verzorgd door Devereaux Noma van We Definitely. Hartjes voor deze topper waar ik veel mee samenwerk.


"Ik ben als fotograaf heel goed geholpen door Kim bij het stylen van een fotoshoot voor een zakelijke klant. Ze gaf tips die ik nu ook gebruik bij andere fashionshoots. Ze is echt een topper en hoop in de toekomst nóg vaker met haar te werken!"

Devereaux Noma - We Definetely (fotografie) 

Mijn favoriete fotografe waar ik veel mee samenwerk. Ze zet mij ook regelmatig op de foto, maar dat terzijde ;-) We voelen elkaar goed aan en delen de passie voor mode.


ANYTIME FITNESS FOTOTSHOOT
Anytime Fitness is een wereldwijde fitnessketen met bijna 100 vestigingen in Nederland. Het hoofdkantoor is verantwoordelijk voor het marketingmateriaal dat door het hele land
gebruikt wordt en heeft mij aangesteld om de foto- en videoshoots te organiseren die meerdere keren per jaar gehouden worden. We kijken naar de aan te spreken doelgroepen en daar pas ik de styling op aan. Een heerlijke klus omdat ik compleet verantwoordelijk ben voor het eindresultaat dat zowel online als offline veel wordt ingezet tijdens campagnes.

 


"Kim heeft jaren ervaring in styling en met het organiseren van fotoshoots. Ze weet precies wat wij met Anytime Fitness willen uitstralen. Ze organiseert meerdere keren per jaar foto- en videoshoots voor ons en verzorgt naast de styling ook de scripts, regie, modellen en visagie. Ofwel, de algehele organisatie. We kunnen deze projecten met vertrouwen aan Kim uit handen kunnen geven en weten dat het resultaat altijd goed is! Samen met haar fotografe Devereaux van We Definetely zitten wij het hele jaar door goed met de beste foto's voor onze campagnes!"

Marketing Team - Anytime Fitness Benelux