WELKOM,
FASHION LOVER

Prijslijst,

GARDEROBE UPDATE
Hangt je kast vol kleding die je niet draagt? Heb je veel miskopen en ben je het overzicht totaal kwijt? Er is niks lastiger voor veel vrouwen dan zélf je kleding opruimen! Een garderobe update is een uitkomst. Niet alleen stel ik samen met jou nieuwe, verrassende combi's samen we zorgen er ook voor dat je garderobe weer up to date is.
Gun je garderobe en jezelf een frisse wind!

Wat gaan we doen?
Om te beginnen stel ik je een aantal vragen en bekijken we een paar moodboards om te kijken welke stijl jou het meest aanspreekt. Daarna kijken we of en hoe we die stijl op jou kunnen toepassen én of je al items in je kast hebt hangen die we meteen kunnen gebruiken om jouw gewenste stijl te realiseren én kijken we wat blijft of weg kan. Zo blijft er een overzichtelijke garderobe over!

Prijs:
€ 199,-
Reiskosten worden extra berekend buiten Parkstad.

Duur:
ca. 3 uur

Resultaat:
Een opgeruimde garderobe, tips & tricks, een hoop foto's van je nieuwe combi's én geld gespaard!


PERSONAL SHOPPING
Ben jij een kei in het doen van miskopen? Trek je steeds vergelijkbare items uit het rek als je gaat shoppen en baal je ervan dat je uiteindelijk alsnog niet voor een nieuwe look bent gegaan?  You're not alone! Zoveel vrouwen willen eens een andere stijl proberen maar weten niet hoe! Personal shopping kan een uitkomst zijn. Ik luister naar je wensen en ga samen met jou naar de winkels waar je graag komt maar ook naar nieuwe winkels. Daar shoppen we o.b.v. jouw budget. Leuke mode hoeft niet duur te zijn.


Wat gaan we doen?

We beginnen met jou! We nemen samen door waar je tegenaan loopt en wat je wensen zijn.
Vervolgens gaan we op pad om voor jou die nieuwe look samen te stellen. Kan een outfit zijn, bijvoorbeeld voor een bepaalde gelegenheid of complete garderobe. Wat jij wil, want het gaat om jouw wens. Wil je rigoureus een andere stijl of stapje voor stapje, ik vertaal jouw wensen naar de items waar jouw garderobe blij van wordt en die jij met veel plezier zult gaan dragen. 


Prijs:
€ 60,- per uur
Reiskosten worden extra berekend buiten Parkstad.

Duur:
Op aanvraag/naar wens.

Locatie:
Naar wens. 

Resultaat: 
Nieuwe items voor je garderobe, afgestemd op jouw eigen stijl én budget!


Styling
Styling is een breed begrip. Je kunt mij inhuren voor professionele shoots maar ook voor particuliere shoots. Wil je bijvoorbeeld zelf op de foto maar wil je eens goed shinen maar heb je geen idee hoe? Geef die taak dan uit handen! Minder stess laat je beter stralen op de foto! :-) 
Ik kan je ook helpen met het samenstellen van een team v.w.b. haar & make-up en fotografie.
Het beste team voor het beste plaatje!


Wat gaan we doen?
Om te beginnen kijken we waar de foto's voor zijn en welke stijl gewenst is. Dan ga ik aan de slag met een moodboard en dáárna met styling.
Het resultaat zal altijd prachtig zijn want jij straalt in de mooiste outfits! Hou er rekening mee dat een fotoshoot i.v.m. planning en diverse partijen ca. 6 weken vooraf gereserveerd dient te worden. Ik ben zelf altijd aanwezig tijdens de shoot i.v.m. de styling.


Prijs: 
Op aanvraag

Duur: 
Afhankelijk van de wens.

Locatie: 
Naar wens. 

Resultaat: 
Foto's om in te lijsten! 


Events:
Je event opleuken door het een fashion element te geven zoals bijvoorbeeld een stijl- of inspiratiesessie. Of samen met je vriendinnen een kledingruilavond organiseren maar graag onder begeleiding? Ik kan helpen! 


Wat gaan we doen?

Precies dat wat jij wenst. Er zijn tal van mogelijkheden!


Prijs: 
Op aanvraag

Duur: 
Afhankelijk van de wens

Locatie: 
Naar wens 

Resultaat: 
Een top avond of event!