WELKOM,
FASHION LOVER

Over Style, by Kim Brouns

Style, by Kim Brouns is jouw hulp op gebied van fashion. Een veel gehoord probleem bij veel vrouwen is dat ze wel eens iets anders willen proberen op het gebied van hun kleding maar het lastig vinden om zelf keuzes te maken en een andere weg in te slaan. Ook zijn er veel vrouwen die tegen het probleem aan lopen dat ze (te) veel kleding hebben maar vaak toch niet weten wat ze zullen aantrekken. En dat is jammer want; het kost je veel tijd, je wordt vaak niet heel blij én dat straal je vervolgens uit. Ik vind het heerlijk om te stylen, setjes te maken en nieuwe combinaties uit te proberen. Mijn missie is om vrouwen met minder kleding meer leuke combinaties te laten maken en blij te laten worden van hun kledingkast! En, áls ze dan gaan shoppen dan weten ze met mijn advies stukken beter waar ze behoefte aan hebben en in welke kleding ze zullen stralen!
Maar dat is niet het enige! Style is er ook om jouw stylingklussen uit handen te nemen. Ga je zelf op de foto of heb je een merk waarvoor je styling nodig hebt? Ik kan je er allemaal mee helpen!
 

 

Over Kim

Ik ben veel met mode bezig en heb 5 jaar mijn eigen kledinglabel, genaamd OKE by me, gerund dat verkocht werd in ruim 100 winkels, gedragen werd door veel BN’ers en te zien was in veel TV programma’s waaronder GTST, Koffietijd, Editie NL en RTL Boulevard. Bij het runnen van een kledingmerk is niet alleen het ontwerpen van de kleding van belang maar ook het stylen ervan. Mode is een passie waar ik veel mee bezig ben en ook ík sta regelmatig voor mijn kast en met (te)veel keus. Ik heb verschillende manieren en methoden om makkelijker en sneller goeie keuzes te maken en die deel ik graag met je! Wat ik zelf bijvoorbeeld doe is twee keer per jaar mijn garderobe reorganiseren om het overzicht te houden. Ik weet dat dat niet voor iedereen een makkelijke taak is en daarom kan ik helpen!

Opruimcoaches zijn trending in Nederland op dit moment. Veel dames zijn bekend met de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo en hebben zelf ook behoefte aan meer orde en minder spullen óf meer spullen waar ze meer plezier aan beleven. Ik weet uit eigen ervaring dat dat op gebied van je eigen kleding, schoenen en accessoires een grote uitdaging kan zijn dus ik bied mijn hulp aan aan de dames die hier tegenaan lopen en alleen maar meer kleding verzamelen en daardoor het overzicht kwijt zijn of kwijt raken. Laat mij je helpen en inspireren! 

Style, by Kim Brouns