WELKOM,
FASHION LOVER

FAQ,

Op deze pagina tref je een reeks veelgestelde vragen aan die ik graag voor je beantwoord. Staat je vraag er niet tussen of vind je het prettig om persoonlijk contact te hebben, stuur dan een berichtje.

GARDEROBE UPDATE

1. Waarom heb ik nog niet eerder van de term garderobe update gehoord?
Garderobe updates worden in de Randstad al jaren gedaan. En veel ook! Veel vrouwen zien in dat het opruimen van hun garderobe makkelijker, sneller en efficiënter gaat als je het met een pro doet. Vaak worden deze dan ook 2x per jaar ingepland. De 1e keer rond eind maart begin april en de 2e keer in de periode eind september, begin oktober. In Limburg zijn fashiondiensten nog nieuw en Limburgers staan er nou eenmaal om bekend dat ze lang(er) moeten wennen aan nieuwe dingen. Omdat ik overtuigd ben van de kracht van garderobe updates heb ik besloten om dit fenomeen in het zuiden te introduceren! Met mijn kennis en ervaring kan ik vrouwen helpen zich beter te laten voelen in hun kleding.

2. Ik heb niet veel kleding. Kan ik toch een garderobe update laten doen?
Absoluut kan dat! Over het algemeen geldt de 80-20 regel voor iedereen, of je nu veel of weinig kleding hebt.
Zeker als je geen hele uitgebreide garderobe hebt is een garderobe update waardevol. Met minder items, meer co
mbineren.
Ga je bellen voor een afspraak?

3. Ik heb ongelofelijk veel kleding, ik kan moeilijk weggooien én ik shop graag. Hoe kun je me helpen?
Voor mij is jouw garderobekast als een kledingwinkel die ik nog niet ken. Ik ga aan de slag en zie binnen no-time welke items
nog passen bij het huidige modebeeld, welke items je veel vaker kunt dragen en hoe én welke items je absoluut niet weg mag doen! Daag je me uit? Ik garandeer je dat je binnen 3 tot 4 uur een blijer mens bent! Wanneer mag ik komen kijken?

4. Ik wil graag een garderobe update maar ik schaam me een beetje.
Dat hoor ik regelmatig maar dat is nergens voor nodig. Is je kast niet overzichtelijk en opgeruimd? Mooi! Want daar kom ik            voor! Samen zullen we de orde terug brengen in je garderobe en rust in je hoofd! Wedden dat je hierna iedereen je garderobe durft te laten zien?

5. Hoe kan het dat ik tijd ga besparen als ik een garderobe update laat uitvoeren?
Een opgeruimde garderobe zorgt ervoor dat je vanaf dat moment sneller je outfits samenstelt omdat je veel beter en sneller ziet 
wat je allemaal hebt. En met mijn tips & tricks hoef je nooit meer lang te zoeken! Zullen we eens noteren hoeveel tijd het dagelijks scheelt? 

6. Hoe bespaar ik geld als ik een garderobe update laat uitvoeren? 
Natuurlijk, het laten uitvoeren van de garderobe update kost geld, máár... Als je eenmaal het overzicht terug hebt in je                      garderobe zul je zien dat je veel minder hoeft te shoppen en dat kan je het nodige geld sparen. Daag jezelf uit om van de kleding      die je hebt zoveel mogelijk wisselende creaties te dragen en je zult zien dat je geld overhoudt. Zullen we samen een doel stellen van het geld dat je overhoudt?

7. Hoe zorgt een garderobe update voor een andere kledingstijl?
Een garderobe update is meer dan alleen het ordenen van je kledingkast. Voordat we beginnen het doornemen van je 
garderobe stel ik je eerst een heel aantal vragen waardoor ik je wens en stijl leer kennen. Ook kom ik erachter waarom je                  draag wat je draagt en kijk ik met je hoe we naar de door jouw gewenste stijl toe kunnen werken vanuit je bestaande                        garderobe. Ik geef je graag wat begeleiding achteraf. Hoe zou je het vinden als je me kunt appen als je je eigen stijl aan het ontwikkelen bent? 

8. Hoe inspireert een garderobe update mij?
Ik laat je zoveel mogelijk verschillende combinaties zien die je met je eigen items kunt maken maar ook wat je, als je zelf,
nieuwe items wil toevoegen het beste kunt kiezen om zo duurzaam mogelijk te shoppen. Mag ik je uitdagen om na de garderobe update eens 3 weken niet te shoppen?

9. Ik draag bijna alleen maar zwart. Hoe kun je me inspireren?
Zwart is makkelijk, veilig, het slankt af, je hoeft niet lang na te denken over combinaties én..... Heel veel vrouwen dragen alleen
maar zwart! Veel zwartdragers zouden graag eens wat kleur of prints toevoegen aan hun garderobe maar weten niet hoe of
maar te beginnen. Zodra ik je zwarte garderobe zie weet ik meteen hoe ik je kan helpen door dichtbij jouw stijl en wens te                blijven en tóch wat kleur- of printtips aan je te geven. Ben jij toe aan een beetje kleur?

10. Ik heb het gevoel dat ik alles weg wil gooien en helemaal opnieuw wil beginnen. Kun je daar iets mee? 
Dit is hét teken dat je het overzicht kwijt bent want het is vast niet zo dat je helemaal niks meer leuk vindt. Misschien ben je op bepaalde items uitgekeken omdat je ze altijd op dezelfde manier draagt of heb je bepaalde items vaak in je hand maar hang je ze ook snel weer terug. Yup! Gebrek aan overzicht zorgt zeker ook voor gebrek aan inspiratie. Wanneer ga je me bellen?

Mijn telefoonnummer is 0653921053.
Laat snel van je horen, dan heb je ook snel en lang plezier van je garderobe en mijn tips!


PERSONAL SHOPPING

1. Wat is personal shopping?
Personal shopping betekent zoveel als voor je laten winkelen of samen met iemand winkelen. 

2. Voor wie is personal shopping bedoeld?
Personal shopping is bedoeld voor: Vrouwen die shoppen niet leuk vinden maar wel goed gekleed willen zijn, voor vrouwen die geen tijd hebben om te shoppen, voor vrouwen die niet goed zijn in shoppen omdat ze veel miskopen doen en voor vrouwen die toe zijn aan een andere stijl en hier zelf niet uitkomen.

3. Is personal shopping alleen voor een groot budget?
Helemaal niet. Leuke kleding hoeft niet duur te zijn en als je goed shopt kun je al met een paar items voldoende nieuwe sets maken! Er wordt geshopt naar de ruimte die jouw budget toelaat! Het is verstandig om vooraf een duidelijk budget af te stemmen.

4. Kan personal shopping ook als ik zelf niet mee ga? 
Absoluut! Mensen die niet graag shoppen kunnen uiteraard gewoon thuis blijven. Ik verzorg de rest!

5. Wat zijn de voordelen van personal shopping?
Een van de grootste voordelen van personal shopping is dat je zelf niet hoeft te zoeken naar de kleding 'waar je naar op zoek bent'. Ik doe zelf alvast voorwerk zodat we meteen aan de slag kunnen en voorafgaand aan de shopsessie heb je al een vragenlijst van mij gekregen en heb ik je een aantal moodboards laten zien waaruit jouw kleding- en stijlvoorkeur uit blijkt. Zo kunnen we gericht te werk gaan. Ik neem je mee naar voor jou bekende maar ook onbekende winkels en laat je zien hoe je jezelf het best kunt kleden.

6. Kan personal shopping ook online?
Als vooraf bekend is dat de items of merken waar jij interesse in hebt niet in de buurt verkrijgbaar zijn, offline dan is online shopping absoluut ook een mogelijkheid. Vraag naar de mogelijkheden!

7. Waarom is er geen vast tarief voor personal shopping?
Een personal shoppingsessie duurt soms 3 uur maar soms ook wel een hele dag. Om deze reden is er geen vast tarief maar is het afhankelijk van het aantal uren.