WELKOM,
FASHION LOVER

Garderobe update

Een garderobe update is een uitkomst voor elke vrouw die teveel kleding in haar kast heeft hangen en er te weinig gebruik van maakt. Ken je de 80% regel? 80% van de tijd dragen we 20%(!!) van onze kleding. Weten we eigenlijk wel wat we allemaal hebben? Om maar te zwijgen over de kracht van een goed outfit! Je voelt je zekerder, straalt meer zelfvertrouwen uit en komt krachtig over! En stralen willen we allemaal, toch?!

Hoe gaan we te werk? 
Om te beginnen ga ik je veel vragen om je te leren kennen.
- Wat voor type ben je? 
- Wat draag je veel?
- Wat draag je graag?
- Wat zijn je wensen? 
- Waar loop je tegenaan?

Je kan het zo gek niet verzinnen of we bespreken het. We bekijken samen een aantal moodboards om jouw stijl te peilen. Vervolgens gaan we door je hele garderobe! Kleding, schoenen, accessoires, alles wordt uit de kast gehaald. We gaan zoveel mogelijk nieuwe combinaties maken en bepalen wat mag blijven of wat weg kan zodat de mooiste looks overblijven die je dat zelfverzekerde gevoel geven! We maken foto's van alle setjes en ik heb nog een leuk extra tipje voor je om daar nog meer uit te halen! 😉

Tarief: Een garderobe update duurt ca. 3 uur. en kost € 199,-*. 

Wil je meer info of een afspraak inplannen? Bel of app me op 06-53 921 053 of mail me.

* Aangeboden tarief is inclusief reiskosten binnen de regio Parkstad.

TIP:
 Je kunt een garderobe update uitbreiden met een personal shopping sessie. 


Tijdelijk is er nu de QUICK SWAP. In één uur lopen jij en ik je zomer- en wintergarderobe door. Kijken we wat volgende zomer nog gedragen kan worden en maken we sets voor de winter waar je blij van wordt. Een uur waar je de hele winter profijt van gaat hebben! Personal shopping,

Shop je bewust of onbewust steeds bij dezelfde winkels en merken terwijl je eigenlijk verlangt naar een andere stijl? Dan is alleen winkelen lastig. Je weet misschien niet goed waar je het moet zoeken en welke nieuwe items en looks je eens zou moeten proberen omdat ze je goed staan. Ook als je jezelf te vaak op miskopen betrapt of basics tekort komt kan ik je helpen. Daarnaast kunnen we shoppen voor items die matchen met de items die al in je garderobe hangen waar je niet goed raad mee weet of graag op een andere manier zou dragen. 

Hoe gaan we te werk:
We treffen elkaar of rijden samen naar een stad waar je graag wil shoppen of die ik je adviseer. Aan de hand van een paar simpele vragen en beelden die ik je laat zien peilen we de stijl van je wens en gaan we aan de slag. We gaan samen op zoek naar items/outfits waar jij je lekker in voelt en waarin je het beste van jezelf laten zien! Misschien moet je er even aan wennen maar neem van mij aan, je gaat stralen! 
Neem voor meer info contact op dan maken we er een leuke en geslaagde ochtend en/of middag van.

Tarief: Het tarief voor personal shopping bedraagt € 65,- p.uur.

Wil je meer info of een afspraak inplannen? Bel of app me op 06-53 921 053 of mail me.


TIP: Je kunt een personal shoppingsessie uitbreiden met een garderobe update vooraf. Een waardevolle aanvulling!
Styling,

Je merk of jezelf laten fotograferen? Daar hoort styling bij. Je wilt het beste uit je product halen of het nu om bijvoorbeeld sieraden, kleding of food gaat, het perfecte plaatje verdient aandacht en aankleding. Voor mijn eigen kledinglabel OKE by me en diverse andere merken heb ik veel fotoshoots georganiseerd van A tot Z. Van model en fotografe tot visagiste én styling tot regie. Ik kan alles voor je uit handen nemen en neem een bak aan ervaring mee. Ook heb ik regelmatig zelf voor de camera gestaan dus je kunt me hier en daar voorbij zien komen. Maar niet alleen dat, ik weet ook goed hoe onwennig het voelt om in het begin voor de camera te staan. Naast styling is ook een goede fotograaf en visagist een must! Ik kan je helpen om een heel team samen te stellen dat jou op je allerbest laat stralen! 

Hou er rekening mee dat het reserveren van een shoot 6 weken vooraf dient plaats te vinden i.v.m. het vinden van een geschikte datum voor alle partijen.